Pravila zaštite privatnosti

Nutristo.com je web stranica u vlasništvu tvrtke Ingredio d.o.o.


Zaštita osobnih podataka

Osobni podatak je svaka informacija koja se odnosi na identificiranu osobu, odnosno osobu koja se može izravno ili neizravno identificirati (npr. ime i prezime, adresa, broj telefona, adresa

elektroničke pošte i sl.). Osobne podatke prikupljamo sa svrhom poboljšanja kvalitete usluge i funkcionalnosti. Pristup Nutristo.com web stranici je slobodan i ne zahtijeva registraciju. Registracija omogućuje korištenje dodatnih funkcionalnosti Nutristo.com. Davanje vaših osobnih podataka je dobrovoljno. Vaše korisničko ime može biti vidljivo drugim korisnicima. Registracijom na Nutristo.com dajete izričitu privolu da se vaši osobni podaci koje ste unijeli obrađuju na način i sa svrhom opisanim u našim Pravilima zaštite privatnosti na Nutristo.com.


Prikupljanje i korištenje osobnih podataka

Nutristo.com poštuje vašu privatnost i obrađuje vaše osobne podatke pošteno i u skladu sa zakonom. Vaše osobne podatke obrađujemo i koristimo isključivo na temelju vaše privole – slobodno danog i izričitog očitovanja da osobne podatke koje ste nam učinili dostupnima registracijom i korištenjem web stranice obrađujemo u svrhu određenu ovim Pravilima zaštite privatnosti. Registracijom i prijavom na Nutristo.com prihvaćate Uvjete korištenje i potvrđujete da ste pročitali ovaj pravilnik. Prikupljene podatke spremamo u elektroničkom obliku i primjenjujemo odgovarajuće mjere zaštite osobnih podataka kako bismo spriječili da se tim podacima ne bi neovlašteno pristupalo. Skupljanje i obrada osobnih podataka može uključivati i prosljeđivanje osobnih podataka trećim osobama i trgovačkim društvima u Republici Hrvatskoj i inozemstvu.


Pristup osobnim podacima

Vaše osobne podatke čuvat ćemo za vrijeme postojanja web stranice Nutristo.com, tj. za vrijeme trajanja vaše registracije, a nakon toga ćemo vaše osobne podatke uništiti. U svakom trenutku ste u mogućnosti izabrati brisanje korisničkog računa slanjem emaila sa zahtjevom za brisanje korisničkog računa na nutristo@nutristo.com. Također, u svakom trenutku ste u mogućnosti vidjeti koje vaše osobne podatke imamo u našoj bazi podataka te izmjeniti osobne podatke preko korisničkog sučelja na Nutristo.com.


Pravila zaštite privatnosti drugih web stranica/trećih osoba

Na Nutristo.com možete naći linkove na druge web stranice. Pravila zaštite privatnosti na tim stranicama mogu biti drugačija od Pravila zaštite privatnosti na Nutristo.com.


Ograničenje odgovornosti

Iako poduzimamo dostupne mjere u cilju sprečavanja neovlaštenog otkrivanja vaših osobnih podataka, ne možemo jamčiti da neki od vaših osobnih podataka neće nikad biti slučajno otkriveni. Do najveće mjere dopuštene zakonom isključujemo odgovornost za štetu nanesenu korisnicima ili trećim osobama slučajnim otkrivanjem osobnih podataka. Budući da nemamo kontrolu nad osobnim podacima koje dostavljate prilikom pristupa ili korištenja drugih portala, odnosno izravno trećim osobama, do najveće mjere dopuštene zakonom isključujemo odgovornost za štetu koja može nastati vama ili trećim osobama zbog dostavljanja osobnih podataka na taj način.


Sigurnost podataka

Radi sigurnosti podataka na Nutristo.com, ovaj računalni sustav koristi programe koji prate posjete na mreži te prepoznaje neovlaštene pokušaje otpreme ili izmjene podataka, kao i one koji bi mogli prouzročiti štetu na neki drugi način. Neovlašteni pokušaji otpreme ili izmjene podataka na web stranici Nutristo.com strogo su zabranjeni.


Kolačići (Cookies)

Nutristo.com koristi kolačiće. Kolačići omogućuje brže i učinkovitije učitavanje stranica, pohranjuju postavke web stranice i korisničke aktivnosti te se koriste za praćenje statistike posjećenosti stranice. Ukoliko želite blokirati kolačiće možete to napraviti u postavkama vašeg web preglednika. Korištenjem web stranice Nutristo.com slažete se sa korištenjem kolačića.


IP Adrese

Nutristo.com automatski bilježi pristup web serveru s IP adresom, datumom i refererom sa svrhom skupljanja i analiziranja pristupnih podataka kako bismo unaprijedili uslugu i pronašli potencijalne probleme sa serverom. Te IP adrese se ne dijele s trećom stranom.


Primanje obavijesti

Registracijom ili kreiranjem korisničkog računa korisnik daje suglasnost i privolu da ga se putem sredstava elektroničke komunikacije kontaktira te da prima materijale i obavijesti vezane za promotivne aktivnosti Nutristo.com. Korisnik u svako doba može povući navedenu suglasnost i privolu, kontaktiranjem na e-mail adresu: nutristo@nutristo.com.


Službenik za zaštitu osobnih podataka

Ingredio d.o.o., Predovečka 17, 10000 Zagreb
nutristo@nutristo.com


Kontakt

Ako imate pitanja vezanih za Pravila zaštite privatnosti kontaktirajte nas na nutristo@nutristo.com.