Česta pitanja

Nutristo bazu prehrambenih proizvoda pune korisnici. Svatko može doprinijeti i dodati novi proizvod. Kako biste mogli dodati novi proizvod:

1. Morate kreirati korisnički račun. Ako ga već nemate, možete ga kreirati ovdje. (korištenje stranice i korisnički računi su besplatni).

2. Čarobnjak za unos proizvoda omogućuje vam jednostavno dodavanje novih proizvoda. U čarobnjak smo uključili samo najosnovnije i najbitnije informacije o proizvodima. Ukoliko želite dodati dodatne informacije poput brandova, uputa o čuvanju, zemlje porijekla, uredite proizvod nakon što ga kreirate i dobit ćete dodatna polja.

Poduzeća i pravne osobe kao i privatni korisnici mogu unositi podatke o prehrambenim proizvodima. Korištenje stranice i objava podataka o vašim proizvodima je besplatna.

Ukoliko ne možete sami unijeti podatke, a želite svoje proizvode vidjeti u našoj bazi, kontaktirajte nas na nutristo@nutristo.com.

Ukoliko ste zainteresirani za sponzorstvo i oglašavanje, kontaktirajte nas na nutristo@nutristo.com.

Ukoliko unosite više proizvoda od istog proizvođača, otvorite stranicu proizvođača. Kliknite na "Dodaj proizvod". Pokrenut će se čarobnjak za unos proizvoda, a proizvođač će već biti odabran.

Ukoliko imate više istih proizvoda koji se razlikuju samo u ambalaži, koristite opciju kopiranja proizvoda. Odaberite proizvod koji ste unijeli i kliknite na "Kopiraj proizvod".

Prilikom unosa sastojaka, E brojeve unosite bez opisa/svrhe. Npr. unesite "E300" umjesto "E300 askorbinska kiselina" ili umjesto "antioksidans: askorbinska kiselina (E300)".

Filtriranje proizvoda je automatizirano i personalizirano za svakog korisnika na temelju odabrane prehrane. Algoritam za filtriranje ni na koji način ne sadrži preporuke Nutristo tima već isključivo analizira sastojke proizvoda i kategoriju proizvoda.